Primarul din Baia Mare, nemulţumit după victoria de la Zalău

Clasată pe primul loc la finalul returului, cu un avans de 11 puncte faţă de ocupanta locului secund, ASC Corona Braşov, HCM Baia Mare nu a avut nicio emoţie în primul meci al play-off-ului, câştigând cu 33 – 23 partida de la Zalău, în faţa formaţiei pregătite de Gheorghe Tadici. Oaspetele au avut avantaj de numai două goluri la pauză, dar în partea a doua au apăsat piciorul pe acceleraţie şi s-au desprins la zece lungimi până la final.

Totuşi, primarul din Baia Mare, Cătălin Cherecheş, nu a fost mulţumit la finalul meciului de evoluţia echipei pe care o finanţează.
„Dacă echipa va juca cum a jucat astăzi (luni, n.r.), mai poate fi oprită în drumul spre titlu. Jocul de astăzi a fost unul modest. Este o lecţie pentru fiecare jucătoare, fiindcă niciuna nu a excelat. Într-un fel, este mai bine să fie acum un joc modest, fiindcă mai târziu, miza începe să crească. Eu cred că şi-au dat seama de evoluţia lor şi vor trata mult mai serios următoarele meciuri. Noi, autorităţile locale, am spus că nu finanţăm jumătăţi de măsură. Împreună cu toţi sponsorii, dorim câştigarea cupei şi a campionatului. Degeaba am câştigat Cupa României dacă nu câştigăm şi campionatul”, a precizat prim-edilul băimărean.
La partida de luni, aproape un sfert din suprafaţa Sălii Sporturilor a fost ocupată de suporteri băimăreni, care şi-au încurajat echipa pe tot parcursul jocului, iar primarul Cătălin Cherecheş a afirmat că, dacă ar fi nevoiţi, băimărenii ar veni chiar şi pe jos la Zalău pentru a-şi susţine echipa.
„La Baia Mare, handbalul este sportul cel mai iubit, iar oamenii vin de fiecare dată la meciuri cu foarte mult drag. Avem lângă noi câşiva oameni inimoşi, mai cu dare de mână, care ajută şi galeria, asigurându-le transport şi tot ce mai au nevoie. Cred că băimărenii ar veni şi pe jos până la Zalău sau dacă ar fi nevoiţi să meargă la Cluj. Totul depinde de ceea ce simţim pentru sport şi pentru handbal. Nu contează eforturile care se fac. Văzând ceea ce se întâmplă la alte cluburi, în special din Sud, la noi, în Transilvania este mai multă muncă şi sport adevărat, iar acolo este mai mult circ”, a mai afirmat Cherecheş.

 

2 Thoughts to “Primarul din Baia Mare, nemulţumit după victoria de la Zalău”

  1. […] Via: Primarul din Baia Mare, nemulţumit după victoria de la Zalău […]

  2. ?

    de unde finanteza , Cătălin Cherecheş echipa ???o adus bani de acasa??? pe bani publici ii usor sau nu.depinde cum stam sau vom sta cu D.N.A.-ul.sa nu fie si echipe tot o promisiune de politician,s-a vindem iluzii prostilor.

Leave a Comment